Reacties

Anoniem schreef op 14 november 2019:
Henk is een hele fijne en menselijke coach. Door middel van NLP en EFT zijn mijn angst en onrust gevoelens er niet meer. Voor de rest heb ik nog een hoop andere inzichten mogen ontvangen. Lastig uit te leggen hoe het werkt, gewoon zelf ervaren.... :-) Dank je wel Henk!

Aubine schreef op 30 oktober 2019:
Bij Henk heb ik de cursus EFT I gedaan, met de reden omdat ik het handig vind en mij wil blijven ontwikkelen. Het was een heel fijne workshop, laagdrempelig en duidelijk. Geen ingewikkelde stof of termen of oefeningen. Altijd handig om deze techniek 'op zak te hebben'. Het was een interessante en verrassend genoeg intensieve workshop: aan het einde van de dag was ik behoorlijk moe. Tip: na een workshop niets meer plannen maar rust nemen, de dag laten bezinken. Henk en ook Ingrid : bedankt voor de fijne dag!

M vd Bogaert schreef op 12 augustus 2018:
Mijn dochter van 13 kampte al jaren met enorme slaapangsten. Heb al veel geprobeerd, maar leek eerder erger te worden i.p.v. minder. Henk is uiteindelijk met haar aan de slag gegaan dmv NLP .... en het is een compleet ander kind op dit gebied geworden. Ze durfde eerst nergens meer te slapen .... niet bij vriendinnen, of waar dan ook ... en na zo’n anderhalve sessie bij Henk is ze er volledig overheen. Vraag me niet hoe t kan .... maar het kan echt !! Dit had ik jaren eerder moeten doen. Henk ... enorm bedankt hiervoor. Je bent een uitmuntende coach geweest voor mijn dochter. Haar leven ziet er hierdoor heel anders uit. Onlangs zelfs met school naar Engeland geweest .... dat had daarvoor niet zonder hevige angsten gelukt. Dank je !

Anne-li schreef op 17 mei 2017:
Ik heb op 16 mei 2017 de cursus 'Wat Bied Ik Mijn Toekomst' gevolgd bij Henk. Ik heb meegedaan aan deze cursus omdat ik graag meer helderheid wilde in het maken van een aantal keuzes waarvoor ik stond en wat mij belemmerde om een knoop door te hakken. De cursus heeft mij erg goed geholpen met het identificeren wat ik belangrijk vind, wat voor effect dit heeft op mijn keuzes en waarom ik bepaalde keuze neem. Het onderdeel waar er werd geattendeerd op het spreken vanuit een ik of je visie, en het praktijk gedeelte waar we doormiddel van groepsoefeningen over elkaars doelstellingen spraken gaven mij veel inzicht. Zeker een aanrader, leerzaam en gezellig!

Fanny schreef op 17 mei 2017:
Ik heb de cursus 'Wat Bied Ik Mijn Toekomst' bijgewoond op 16 mei jl., welke zich richtte op het stellen en behalen van doelen. Het is een cursus die voor een kleine bijdrage voor iedereen toegankelijk is en erg leuk om bij te wonen. Een aantal theorieën en tips verduidelijkten mijn toekomstbeeld en de doelen die ik daarin voor mezelf stel. Door de volgorde in de cursus vielen veel dingen voor mij gaande weg op hun plaats. Vooral ronde die geïnitieerd werd waarin de overige cursisten op mijn situatie ingingen waar erg behulpzaam. Naast de informatie en duidelijkheid die het mij gegeven heeft over het stellen en behalen van mijn doelen, heb ik uit deze cursus ook waardevolle lessen gehaald die ik kan gebruiken als manager. Ik zou aan iedereen die aan de vooravond van verandering staat of verandering beoogt, maar ook uiteraard aan anderen die zichzelf inzichten gunnen, aanraden van deze korte cursus gebruik te maken. Zeer positief! Henk en Inge, hartstikke bedankt voor jullie expertise, tijd en positiviteit! Fanny

Brenda schreef op 28 februari 2016:
Ik kwam bij Henk terecht via mijn vader. Mijn vader is dankzij Henk van zijn hoogtevrees af. Mijn vader vond daarna dat ik van mijn muizenangst af moest komen. Tja, dacht ik hoogtes zijn ook niet eng dus logisch dat je daar vanaf komt. Muizen daarin tegen is toch wel ff hele andere koek. Toch nieuwsgierig geworden een afspraak gemaakt. De zomer komt tenslotte in zicht, en die vreselijke beestjes lopen veelvuldig door de tuin en ook in huis worden ze gespot. Naarmate de sessie vorderde kwam niet alleen mijn angst voor de muizen in beeld, maar ook mijn clousterfobie en mijn onzekerheid over een medische beslissing voor mijn jongste zoon. Na de sessie kwam het belangrijkste, ben ik nog bang voor muizen?? Gelukkig had Henk geen bak met muizen die je dan moest oppakken en knuffelen, dus ontspannen ging ik weg. Thuis ging ik in mijn schuur staan, wat behalve klein ook wel eens be-muist wordt. Het voelde gek, maar voelde geen angst. Afgelopen weekend heb ik de tuin lente klaar gemaakt, de schuur in en uit gelopen en alle hoekjes in de tuin schoon gemaakt. Dit alles zonder angst! zelfs de muizenvallen opzij gezet en leeg gemaakt. De "tik" methode pas ik ook toe op mijn jongste zoon die autisme heeft en vaak een "vol hoofd" . Samen tikken we de spanning weg. Het was een geweldige ervaring met een goed eind. Ik moet de beste test nog ondergaan......wat gebeurd er als ik onverwacht een muis zie, maar ik voel dat dat goed gaat komen! Een super ervaring.

Anoniem schreef op 19 november 2015:
Mijn dochter van 11 jaar was al tijden héél angstig voor het slapen gaan. Dit werd eerder erger dan minder. Ook wilde ze niet meer in haar eigen bed en ging er geen avond voorbij, zonder angstige huilbuien. Hierdoor kwam ik terecht bij Henk met haar. Die heeft EFT toegepast en haar laten inzien, dat zij haar emoties zelf in de hand heeft. We zijn nu 2 weken verder en we zijn er nog niet, maar het heeft al zoveel verschil gemaakt, dat ik nu wel geloof dat we er uit gaan komen. Ze klopt trouw iedere avond en wordt daar heel rustig van. Wellicht gaan we nog 1 keer terug voor de puntjes op de spreekwoordelijke i, maar ik ben erg blij verrast met deze techniek. Kortom, voor iedereen die met welke angst dan ook leeft ...... Zet die stap !! En neem ook het heft in eigen hand. Dank voor de hulp.

Miranda schreef op 15 november 2015:
Met de landelijke EFT-dag had ik een afspraak met Henk gemaakt. Al snel werd eigenlijk duidelijk dat ik ergens mee worstelde waar een NLP-sessie meer van toepassing voor zou zijn. Dat kostte ruim meer tijd, maar gelukkig was Henk zo flexibel om daar zo maar even naar over te schakelen. Een fantastische sessie gehad waar ik direct al positieve ervaringen uit heb gehaald. En mijn omgeving geniet er ook van dat ik lekkerder in mijn vel zit. Dankjewel Henk en Ingrid, liefs Miranda

John schreef op 29 september 2015:
Beste Henk, Een 2e sessie is niet nodig. Ik heb geweldig genoten van de diverse hoge gebouwen, waaronder natuurlijk Empire State Building en WTC Van mijn hoogtevrees ben ik echt af. Dank nogmaals hiervoor, het heeft mijn vakantie een extra dimensie gegeven. John.

Mike schreef op 27 juli 2015:
In anderhalf uur tijd mijn vliegangst meer dan gehalveerd. Dat had ik totaal niet verwacht. Ook nog eens op een hele leuke, ontspannen en gezellige manier. Na 6 jaar niet meer vliegen overweeg ik nu om weer eens in te stappen. Bedankt, Henk!

Nelleke P. schreef op 10 februari 2014:
Nog bedankt voor fijne inspirerende dag. Was echt warm gezellig en verrassend. Ben er erg blij mee en ook jouw manier van begeleiden was hartverwarmend !

Anoniem schreef op 13 januari 2014:
Henk heeft mij op zeer professionele en zeer prettige manier geholpen. Hij heeft mij inzicht gegeven in mijn interne processen en patronen, maar ook geholpen om deze te veranderen. Tijdens de verschillende sessies heeft hij mij laten voelen en ervaren hoe controle te krijgen over je doelen in je werk en in je leven. Hierdoor ben ik aan een reis begonnen, met een bevrijdende werking. Henk, dank voor de coaching!

Anoniem schreef op 8 oktober 2013:
Henk heeft mij fantastisch geholpen in het proces om te achterhalen waarom ik me onzeker voel in sommige situaties. Henk heeft me steeds een kritische spiegel voorgehouden, wat echt een eye-opener is geweest! De oefeningen haalden wonderbaarlijk goed de oorzaken van mijn onzekerheid naar voren en die oorzaken heb ik nu een plekje kunnen geven. Het resultaat is dat ik me in het dagelijkse leven stabieler voel en meer voor mezelf durf op te komen. Dank je wel Henk!

Raymond schreef op 5 juni 2013:
Een nogal sceptisch persoon als ik gelooft bijna nergens in, henk haalde me over om van mijn hoogtevrees af te komen...1 uurtje verder en het zou over moeten zijn...niet snel onder de indruk van iets...week later moet ik wat afgeven op een hoogte van 6 meter... Klim zonder na te denken naar boven.....niks geen vrees bij.. Moeilijk om iets toe te geven... Het is super Henk bedankt

Anoniem schreef op 5 november 2012:
Upda'tje: Het gaat goed met het kloppen. Ik blijf fanatiek kloppen en kom tot de conclusie dat kloppen op b.v. zenuwachtig of nerveus en gespannen of bevooroordeeld, stressed etc het beste helpt. Ook bij sommige pijnen voel je de verlichting als je op dergelijke dingen klopt.

Anoniem schreef op 5 november 2012:
EFT heeft voor mij aardig wat betekend. Ik heb Hemochromatose met bijverschijnselen reuma en artrose. Ik voelde me behoorlijk opgelaten om EFT te proberen. Maar alle schroom overwinnend ben ik nu tot de conclusie gekomen dat EFT een goede hulp is bij spanningen en pijn. Ik heb veel geleerd en blijf doorgaan. Ik kan alleen iedereen maar aanmoedigen om te proberen, pas dan zul je het nut van EFT gaan zien. Henk en Inge hebben mijn grootste respect en ik ga beslist door.

Anoniem schreef op 29 augustus 2012:
Meer zelfvertrouwen, meer kracht en optimisme voel ik nu na een EFT-traject van 5x. Heb je vooral behoefte om van bepaalde emoties af te komen zonder hele lange gesprekken te voeren( zoals bij een psycholoog)? Kies dan voor EFT want het helpt je echt om van ongewenste emoties af te komen. Ik vind EFT een echte aanrader! Henk, enorm bedankt voor je EFT-sessies.

Stephanie schreef op 18 augustus 2012:
Blij verrast was ik, om na 1 korte EFT sessie de autosleutel van Ingrid in mijn hand te krijgen en na jaren met rijangst te worstelen, heel zelfverzekerd weg te kunnen rijden. Bedankt voor deze mooie ervaring! Liefs, Stephanie

Anoniem schreef op 15 augustus 2012:
Op zoek naar tevredenheid met mijn leven en met mezelf ben ik in aanraking gekomen met Henk. Een relatief kort, maar intensief traject volgde, waarbij Henk mij kennis heeft laten maken met verschillende technieken, waaronder NLP en EFT. Een opzienbarende verandering heeft in slechts enkele weken plaatsgevonden! Gejaagdheid, ontevredenheid en algehele vermoeidheid hebben plaats gemaakt voor rust en blijheid. Ik ben blij de kans te hebben gekregen dit traject met Henk door te maken!

Manuela schreef op 19 juli 2012:
Hallo. Ik moet zeggen dat ik totaal niet wist wat ik kon verwachten, maar ik klopte aan met een enorme angst voor ...naalden. Dit uitte zich in het feit dat ik met bv bloedprikken enorm nerveus en angstig werd. Dmv een NLP sessie bij CA Coach vertrok ik met het gevoel van .... We zullen zien als ik de volgende keer bloed moet prikken.... hoe ik hierop zal reageren ... Het feit is nu, dat ik in de afgelopen twee weken tot twee keer toe bloed heb moeten laten prikken ..... En bizar .... Mijn emotie daarbij leek compleet verdwenen. Ik onderging het als een mak lammetje. Snap er nog steeds niks van, maar ben er zeeeeeeer content mee. Had gezegd dat wanneer ik de ervaring zou hebben, wat NLP bij jullie, met me gedaan zou hebben .... Ik hier mijn reactie zou geven. Kortom. Super Bedankt hiervoor !!! Aanrader !!

Robin schreef op 27 april 2012:
De eerste twee dagen van de opleiding "NLP Practitioner" zijn voorbij gevlogen. Een feest van herkenning en verbazing over mijzelf. Ik kan niet wachten om verder te gaan, om mijzelf en mijn mede cursisten te (zien) ontwikkelen. Een aanrader voor iedereen! Robin

Roos schreef op 20 maart 2012:
Henk heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in dat wat mij belemmert om mijn doelen te behalen. Het was hard werken in de sessies en ik pluk er nu de vruchten van. De oefeningen die ik met Henk mocht doen waren leuk, nieuw (voor mij) en grondig. Hij nodigt uit om te voelen en ervaren. Tijdens de oefeningen vraagt hij goed door en deelt hij dat wat hij hoort en ziet. Door zijn respectvolle, oordeelloze houding heb ik me vrij gevoeld om in mezelf op ontdekkingsreis te gaan. Henk, bedankt voor je professionele coaching. Liefs, RoosLaat hier je reactie achter

Naam (niet verplicht)
Je reactie
Voer hieronder ter verificatie svp de volgende code in: